If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера се разминах с яркочервено GTV със софийска регистрация в Принос, Тасос. Но не запомних номера
Пък и се бях маскирал с Волвото...
Ами вероятно съм била аз. Нямаше много софийски коли там, камо ли GTV-та но успях да изгубя един бас - бях се обзаложила, че няма да има нито една алфа на острова... груба грешка
Изключителна благодарност имам към колегата със 146-цата с номер КН 5020 хх, който вчера беше първата кола, спряла при с. Габровица, между Белово и Ихтиман, да попита имаме ли нужда от помощ - бяхме с една Хонда Прелюд, която скъса преден ляв шарнир. Дамите с червеното GTV със софийски номер 9507, които бяхме изпреварили на спускане от Юндола, ни подминаха, както и много други коли.
То вярно, че няма кой знае какво да помогнеш на някой в такъв момент, но жеста... евала на общо 4-мата спрели - Алфата, една жена с едно Рено, един БМВ-ист и един мъж с Ауди А4 комби.
Извинявам се за подминаването, но в качеството си на дама не спирам на никого от съображения за сигурност. Надявам се да проявите разбиране и да не ме цитирате в "черния списък" на лошите и неколегиални шофьори.
Другия момент е, че нямам в колата си никакви инструменти, нищо не разбирам и общо взето съм абсолютно безполезна в такива ситуации. Има мъже за тези работи все пак!
Днес видях доста Алфички , но като интересни попадения са :
Уникален бордо Спринт ВТ **** АК с жълти фарове Останаха ми очите по него ... Ако съдя по номера , от доста време е тук .
156-цата на Rusiq86 в университета
156-ца черна Спортвагон , ако не се лъжа на Yavor , малко по-надолу
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Преди 30-40 мин. миро засечен да се гонка с една сива 106-ца на Баумакс!Да си признава кой победи,когато обърнахте,че не видях На първия светофар като че ли миро му направи гооооУема точка,но след като обърнаха на Баумакс и стартираха само старта видях(106-цата тръгна по-добре май)
The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
ex Fiat Uno Turbo
Comment